VI SOM JOBBAR

Linda AC

Linda är rektor och legitimerad förskollärare, verksam förskollärare/rektor sedan 2002, på Sagoskogens förskola sedan 2015. Linda  har ett stort intresse för skolutveckling och skoljuridik men jobbar gärna på golvet med musik,  sagor och drama. Linda sitter också i styrelsen och är huvudman för Lisali förskolor.
foto: Susanne Lorinder

Anna

 Anna är legitimerad förskollärare och verksam på Sagoskogen sedan 2021. 

Anna är en engagerad och intresserad förskollärare  som sätter relationer främst och tar sig alltid tid att se och möta varje barn.

Angelica

Angelica är legitimerad förskollärare och verksam på Sagoskogen sedan 2022 

Angelica är en mjuk och följsam förskollärare. Med sin känsla för relationer har hon snabbt blivit en trygg famn för förskolans barn.

Ester

Ester är barnskötare och verksam på Sagoskogen sedan 2022. Ester är öppen, nyfiken och lekfull. 

Hon har snabbt kommit in i arbetet på förskolan och vårt arbetssätt och bidrar med kreativitet och fantasi till alla våra projekt

Evelinn

Evelinn är barnskötare och verksam på Sagoskogens förskola sedan 2015. Evelinn är en mångsidig barnskötare med blick för organisation och att driva verksamheten framåt. Hon har lätt att få kontakt med barnen och ett intresse för deras språkliga utveckling.

Foto: Susanne Lorinder

Kajsa

Kajsa är Sagoskogens eminenta Kock. Verksam hos oss sedan 1999. Kajsa har en lång erfarenhet från flera olika yrken och branscher. Utöver bred livserfarenhet har hon ett stort intresse för kost, näring, kosttraditioner och smaker och bidrar till mycket matglädje på förskolan.

Foto: Susanne Lorinder

Linda O och Sara

Till arbetslaget hör också våra biträdande rektorer Linda O och Sara som besöker förskolan då och då.

Linda och Sara sitter också i styrelsen och är huvudmän för Lisali förskolor

Oskar

På sen eftermiddag/kväll kan man också träffa Oskar som hjälper till att hålla våra lokaler rena och fina.