VI SOM JOBBAR

Linda

Linda Amaro Corpas

Linda är förskolechef och legitimerad förskollärare, verksam på Sagoskogens förskola sedan 2015.

Linda har lång erfarenhet som både förskollärare och förskolechef. Hon har ett stort intresse för skolutveckling och skoljuridik men jobbar gärna på golvet med musik,  sagor och drama.

I årets tema ser vi henne ofta utklädd till karaktären Annika.

Emma

Emma

Emma är legitimerad förskollärare och verksam på Sagoskogen sedan 2017.

Hon har ett särskilt intresse för analys och reflektion. Hon intresserar sig också  för ett normkreativt arbetssätt och arbete med digitala verktyg. 

I årets äventyr ser vi henne ofta som Pippi Långstrump.

Pernilla

Pernilla är legitimerad förskollärare och verksam på Sagoskogens förskola sedan 2013 Pernilla har ett  stort intresse för skog och natur, samt  mycket goda kunskaper i naturvetenskapliga frågor. 

I årets tema ser vi henne i karaktären Sjörövarjenny

Rebecka

Rebecka är legitimerad förskollärare och verksam på Sagoskogen sedan 2016 Rebecka är en mångsidig förskollärare med erfarenhet från olika förskolor. 

Hon är kreativ och initiativrik och driver många roliga korta och långa projekt i barngruppen.

 

Evelinn

Evelinn

Evelinn är barnskötare och verksam på Sagoskogens förskola sedan 2015

Evelinn är en mångsidig barnskötare med blick för organisation och att driva verksamheten framåt. Hon har lätt att få kontakt med barnen och ett intresse för deras språkliga utveckling.

I årets tema ser vi henne ofta utklädd till Fru Pruselius (Prussiluskan)

Madelen

Madde

Madde är barnskötare, verksam på Sagoskogens förskola sedan 2016.

Madde har erfarenhet av arbete på flera olika förskolor. Hon har en fallenhet för sagor och berättande och har ett intresse för kommunikation, teckenspråk och bildstöd. 

I årets tema ser vi henne ofta utklädd till herr Nilsson

Kajsa

Kajsa

Kajsa är Sagoskogens eminenta Kock. Verksam hos oss sedan 1999.

Kajsa har en lång erfarenhet från flera olika yrken och branscher. Utöver bred livserfarenhet har hon ett stort intresse för kost, näring, kosttraditioner och smaker och bidrar till mycket matglädje på förskolan.

Ellinor

Ellinor är vår resurs och verksam på Sagoskogen sedan 2018.

Hon har tidigare erfarenhet av arbete som resurs på andra förskolor. Ellinor är öppen och nyfiken och har snabbt kommit in i Sagoskogens arbetssätt.

I årets tema ser vi henne då och då som polisen Kling.

Miriam

Miriam är barnskötare och verksam på Sagoskogen sedan 2015. Miriam har arbetat som vikarie under tiden som hon utbildat sig till personalvetare.

Med sitt varma och intonande sätt har hon kommit att bli en viktig person för både barn och vuxna och när vi till sommaren 2019 “släpper henne fri” mot nya yrkesmål kommer hon vara saknad.

Stäng meny